T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ERZURUM / PALANDÖKEN - Kazımkarabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Abubekir DEMİR - Okul Müdürü

Okul Müdürü

 

1969 Erzurum İli Pasinler İlçesi´de doğdum. İlk, orta tahsilimi Horasan Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda ve lise tahsilimi Erzurum’da Atatürk Endüstri Meslek Lisesinde  tamamladım. 1995 yılında Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Mobilya ve Dekorasyon  Bölümünden mezun oldum.

 

Öğretmenlik görevine 1995 yılında Hatay - Kırıkhan Endüstri Meslek Lisesinde başladım. Devamında Pasinler İlçesin de Çok Programlı Lisesinde, Pasinler Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezinde, Hasankale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde sırasıyla Öğretmen ,Atölye Şefi,Bölüm Şefi,Müdür Yardımcısı ve Okul Müdürlüğü görevlerinde bulundum.İdarecilerin 2023 Ağustos kararnamesinde 02.08.2023 tarihinde yapılan idareci atamasında KazımKarabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Okul Müdürü olarak atandım.

 

K102 AB Projesi  Erasmus Mesleki Eğitim Öğrenci Hareketliliği kapsamında öğrencilerin stajlarını tamamlamaları amacıyla öğrencilerle Romanya, Macaristan ve İspanya’ya iş başı eğitime gidilmiştir. KA101 Okul Personelinin Yurtdışı Eğitim Hareketliliği Projesi kapsamında Almanya’ya Mesleki Eğitimi hakkında bilgi sahibi olmak için öğretmen projesi kapsamında ziyarete gidilmiştir..

 

Öğretmen-idareci olarak görev yaptığı dönem içerinde; Kaymakamlık, Valilik ve Milli Eğitim Bakanlığından Teşekkür, Takdir ve Aylıkla Ödüllendirme gibi belgelerle onure edildim.Mahalli ve Merkezi olmak üzere çok sayıda kurs ve seminerlere katıldım.