Ock

Okulumuzdan tayinleri nedeniyle ayrılan öğretmenlerimize teşekkür plaketleri takdim edildi.

Ock

Ordu Okul sporları gençler B kategorisinde grup müsabakaları şampiyonasında okulumuz 9 mesem öğrencimiz birinci olmuştur.

10 MESEM öğrencimiz Muhammed Sefa Kaban Erzincan okul sporları gençler A kategorisi grup ikincisi olmuştur.

Ock

Gazze için yapılan sergide okulumuzda yerini alarak maddi destekte bulundu.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma programı öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunması ile başlanan program, günün anlam ve önemini belirten

konuşmaların yapılması, şiirlerin okunması ile sona erdi.

Kas

Çocuk evlerinde kalan öğrencilerimize kaldıkları evde okul müdürümüz Abubekir Demir ve rehberlik servisi tarafından ziyaret gerçekleştirildi.

Kas

Sevgi evlerinde kalan öğrencilerimizin güreş müsabakalarını izlemek için

kapalı spor salonuna okul müdürümüz Sayın Abubekir Demir ve rehberlik servisince ziyarette bulunuldu.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı Okul Müdürümüz, Öğretmenlerimiz ve Öğrencileriizi katılımıyla coşku ve gururla kutlandı.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet, rahmet ve şükranla anıyoruz.

Ekm

Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Seyfullah Karapınar ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yüksel Aktaş  okulumuzu ziyaret edip okulun genel durumu hakkında Okul Müdürümüz Abubekir Demir'den bilgi aldılar. Ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

Özellikle kış aylarında öğrencilerimiz için ciddi tehlike arz eden merdivenlerimiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından 10.10.2023 tarihinde onarıldı.

Katkılarından ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz.