Kas

Rehberlik servisi İbrahim YANIK tarafından 12. sınıflara üst öğrenim kurumlarının tanıtılması ve sınav sistemi hakkında bilgi verildi

Kas

Okulumuzda Okul Aile Birliği Toplantısı 30.10.2021 tarihinde yapıldı.Okul Aile Birliği Başkanı ve üyelerin seçimi yapıldı.Gerekli bilgilendirmeler yapılarak toplantı sona erdi.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Büyük bir coşkuyla kutlandı.100. yılımıza sayılı seneler kala tarih destanını baştan yazan tüm gazilerimizi rahmetle anıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN...

Ekm

İlk yardım Kursunu almayan personelimiz periyodik olarak kursu almaya başlamıştır. 20.10.2021 ile 28.10.2021 tarihlerinde bu kursu  almayan tüm personelimiz İlk yardım Kursunu alacaktır.

Ağu

Eylül dönemi SORUMLULUK SINAV takvimi açıklandı. Sınava katılacak olan tüm öğrencilerimizin pandemi kurallarına gereken hassasiyeti (Hijyen - Maske - Mesafe ) göstermeleri gerekmektedir. Sınava giren tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

Palandöken ilçe milli eğitim müdürümüz Sayın Abdurrahman Gazioğlu başkanlığında yapılan ERBAP(Erzurum Başarıyı Artırma Projesi) çalıştayına okul müdürümüz Öztürk BASTEM , Müdür yardımcımız Yasemin CALP ve Okul rehber öğretmenimiz İbrahim YANIK katılmış ve başarılı ve verimli bir çalıştay ortaya çıkmıştır. Yıl boyunca yapılan çalışma ve seminerlede emeği geçen tüm personelimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Durmuş ASLAN  danışmanlığında yürütülen  Başta Türkiye olmak üzere İtalya, Yunanistan, Romanya, Portekiz ve Arnavutluk'tan 16 okul tarafından ortak yürütülen ve çeşitli sanat dallarının birleştiren eTwinning projemizi ( Tablodan Şiire (From Painting To Poetry) öğrencilerimizinde büyük katkısıyla tamamladık.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı  Büyük Bir Çoşku İle Kutlandı.

Saygı duruşu istiklal marşı akabinde İdris Erdinç hocamızın günün anlam ve önem konuşması cumhuriyet belgeseli videosu izletildi öğrenciler şiirler okudu.Özellikle bu programı  hazırlayan Hasan Çavuşoğlu , İdris Erdinç ve Lütfullah Işık hocalarımıza ayrıca burada desteklerini esirgemeyen tüm idareci ,öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Elektrik Elektronik Teknolojisi alanında görevli Öğretmenlerden Alan şefi Ahmet Fikri TEBER ve Alan Öğretmeni Durmuş ASLAN refakatinde ‘Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi kapsamında önceden belirlenmiş olan yaşlı ve yoksul ailelerin evlerine ziyaret gerçekleştirilmiştir. Ziyaret için veli izni alınmış olan öğrencilerden Soner MERAL,  İzzet ŞİMŞEK ve Harun Cem SOMUNSU çalışmalara katılmıştır.