Okulumuz bahçe temizliğinde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Nis

Emeği geçen arkadaşlardan Allah razı olsun.

Nis

Osmangazi Ortaokulu'nda velilere okulumuzun rehberlik servisi tarafından okul tanıtımı yapıldı.

Nis

Okul müdürümüz ve öğretmenlerimizle gerçekleştirdiğimiz sevgi evleri ziyaretimizde öğrencilerimizin el emekleriyle hazırladığı şirin bir iftar sofrasında bir araya geldik.

Okulumuz öğrencileri ve grup sorumlusu hocalarımızla bu güzel Ramazan akşamında sıcacık ve samimi bir sohbet imkanı bulduk.

Mrt

12 Mart Erzurum'un Kurtuluşu, İstiklâl Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı yapıldı. Programda Erzurum'da yaşananlar ve İstiklâl Marşımızın kabul süreci ile beraber Mehmet Akif Ersoy'un yaşamına değinildi. Programda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Bakanlığın 2024/36 sayılı genelgesine istinaden 29/02/2024 Perşembe günü saat 10:00 'da okulumuz konferans salonunda Bilişim Teknolojileri alan şefi ve İSG

uzmanı Ebubekir ŞIK tarafından tüm Bölüm şefi/koordinatör öğretmen ve 9.sınıf öğrencilerimize yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği kursu verildi.

Şbt

İkinci Dönem Veli ziyaretlerine okul müdürümüz Abubekir Demir ve Rehber öğretmenimiz İbrahim Yanık eşilğinde gerçekleştirildi.

Mrt

Okul müdürlüğümüz rehberlik servisi tarafından veli ziyaretlerine devam ediyor.Bu kapsamda bugün de 12A sınıfı öğrencilerimizden Muhammed AĞDAŞ'ı Okul Müdürümüz Abubekir DEMİR,Rehberlik Öğretmenimiz İbrahim YANIK ve Bilişim Bölüm Öğretmeni Ebubekir ŞIK tarafından evinde ziyaret edildi. Velimiz Harun AĞDAŞ ve aile efradının ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eder,öğrencimize de acil şifalar dileriz.

Ock

Okulumuzdan tayinleri nedeniyle ayrılan öğretmenlerimize teşekkür plaketleri takdim edildi.

Ock

Ordu Okul sporları gençler B kategorisinde grup müsabakaları şampiyonasında okulumuz 9 mesem öğrencimiz birinci olmuştur.

10 MESEM öğrencimiz Muhammed Sefa Kaban Erzincan okul sporları gençler A kategorisi grup ikincisi olmuştur.

Şbt